Mars Home page

TIETOSUOJASELOSTEEMME

Viimeksi päivitetty: 1. marraskuuta 2021

Yhteenveto

Mars on ollut perheyritys jo yli 100 vuotta ja on ylpeä siitä. Tämä riippumattomuus mahdollistaa meille vapauden ajatella sukupolvissa, ei vain kvartaaleissa, jotta voimme investoida yrityksemme, työntekijöidemme, kuluttajiemme ja planeettamme pitkän aikavälin tulevaisuuteen  - kaikki kestävien periaatteidemme ohjaamana.  Uskomme, että maailma, jollaisen haluamme huomenna, alkaa tavasta, jolla harjoitamme liiketoimintaa tänään.

Tietosuojaperiaatteemme ovat:

  1. Arvostamme ja kunnioitamme meille  annettuja henkilötietoja.
  2. Pyrimme olemaan avoimia ja vastuullisia hallussamme olevien  henkilötietojen käsittelyssä, noudattaen sekä ns. viittä periaatettamme että lainsäädäntöä.
  3. Noudatamme ja kunnioitamme kuluttajiemme, asiakkaittemme ja työnhakijoidemme yksityisyyden suojaa.
  4. Olemme sitoutuneet tietosuoja- ja turvallisuuskäytäntöjemme jatkuvaan parantamiseen.

Tämä tietosuojaseloste antaa sinulle tietoja siitä, kuinka keräämme, käytämme ja jaamme henkilötietoja Mars, Incorporated -yhtiössä ja sen yritysperheessä, joka sisältää tytäryhtiöt ja sidosyhtiöt (yhteisesti "Mars", "me", "meitä" tai "meidän") verkkosivustojemme, mobiilisovellustemme tai muiden sivustojemme kautta, joilla tämä tietosuojaseloste on näkyvissä (yhteisesti "sivustot"). Tätä tietosuojaselostetta sovelletaan myös tietoihin, jotka saadaan sinulta henkilökohtaisesti ja missä tahansa vähittäismyynti-, diagnostiikka-, kuvantamis- ja/tai eläinlääketieteellisessä sairaalassamme ja lemmikkieläinlaitoksessamme (myös "sivustot") ja kun haet työpaikkaa Marsissa.

Olemme sitoutuneet työskentelemään kanssasi vastataksemme nopeasti kaikkiin kysymyksiisi.

Jos sinulla on yleinen kysymys, haluat ottaa yhteyttä globaaliin tietosuojatiimiin ja/tai Marsin tietosuojavastaavaan, napsauta tästä. Jos sinulla on tietojasi koskeva pyyntö ja haluat käyttää sovellettavan lain mukaisia oikeuksiasi, napsauta tästä. Jos asut Kaliforniassa ja haluat käyttää oikeuttasi pyytää, että emme myy henkilötietojasi, Klikkaa tästä.  Voit myös tällöin esittää pyynnön soittamalla numeroon 1-844-316-5985 tai ottamalla yhteyttä tiettyyn Mars-yksikköön, jonka kanssa olet asioinut, mukaan lukien

  • Banfield Pet Hospital: napsauttamalla tässä tai soittamalla numeroon 888-899-7071
  • BluePearl Specialty + Emergency Pet Hospital: napsauttamalla tässä tai soittamalla numeroon 855-900-8444
  • VCA Animal Hospitals: napsauttamalla tässä tai soittamalla numeroon 1-844-276-5786 .

Tulosta tämä tietosuojaseloste napsauttamalla tästä.

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietoja, joita kerää tai käsittelee Mars, Incorporated ja sen yritysperhe.  Tätä tietosuojaselostetta sovelletaan, jos keräämme henkilötietoja henkilökohtaisesti, verkkosivustojemme, mobiilisovellusten, sähköpostin, eläinlääkäriasemien, sosiaalisen median ja muiden sivustojen kautta, joissa tämä tietosuojaseloste on näkyvissä ("sivustot").  Henkilötietosi sisältävät tietoja tai tietojen yhdistelmiä, joiden avulla sinut voidaan suoraan tai välillisesti tunnistaa ("henkilötiedot").   Tähän sisältyy tunnisteita, kuten nimi, henkilötunnus, sijaintitiedot, verkkotunniste tai fyysisen, fysiologisen, geneettisen, henkisen, taloudellisen, kulttuurisen tai sosiaalisen identiteetin tekijöitä.  Huomaathan, että henkilötietojen määritelmä voi vaihdella alueittain. Jos keräämme tietoja, joita pidetään henkilötietoina alueellasi, käsittelemme niitä sellaisina tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan paikallisen lainsäädännön mukaisesti.   

Luethan tämän tietosuojaselosteen huolellisesti ymmärtääksesi henkilötietoihisi liittyvät käytäntömme ja prosessit. Tämä tietosuojaseloste voi muuttua ajoittain. Tiedotamme olennaisista muutoksista lisäämällä ilmoituksen kotisivuillemme kohtuulliseksi ajaksi ja muuttamalla "Viimeksi päivitetty" -kohdan päivämäärän. Tarkista sivu uudelleen päivitysten varalta.

Noudatamme maan ja alueen tietosuojalakeja ja teemme yhteistyötä tietosuojaviranomaisten kanssa.

Jos lainkäyttöalueellasitunnistetaan käsite "rekisterinpitäjä" tai vastaava käsite, rekisterinpitäjä on:

Mars, Incorporated
c/o: Chief Data Protection and Chief Privacy Officer

Dundee Road
Slough, Berkshire SL1 4LG
Contact:[email protected] tai [email protected]

Voimme kerätä tai käsitellä erityyppisiä henkilötietoja.  Seuraavassa kerrotaan eri henkilötietoryhmiin liittyvistä lähteistä, tarkoituksesta ja luovuttamisesta.

  •  Tunnisteet. Saamme tunnisteet suoraan sinulta tai kolmansilta osapuolilta, kuten tietojenvälittäjiltä tai sosiaalisen median alustoilta. Tunnisteita ovat esimerkiksi nimesi tai yhteystietosi. Käytämme niitä tarjotaksemme ja parantaaksemme pyytämiäsi ominaisuuksia, tuotteita ja palveluita; rekisteröintiin, kilpailuihin ja kampanjoihin; kommunikoidaksemme kanssasi tietojen antamiseksi; tarjotaksemme sinulle räätälöityä sisältöä ja tietoja sekä lähettääksemme sinulle esitteitä, kuponkeja, näytteitä, tarjouksia ja muuta tietoa tuotteistamme tai yritysperheestämme; suorittaessamme kanssasi solmittuun sopimukseen liittyviä velvollisuuksiamme; käsitellessämme henkilötietoja, jotka ovat tarpeen asiakkaiden tai toimittajien arvioimiseksi ja hyväksymiseksi; tarjotaksemme relevanttia mainontaa; ja/tai tutkimustarkoituksiin. Näitä tietoja jaetaan liiketoiminnan tarkoituksiin Mars-yritysryhmän sisällä ja palveluntarjoajien kanssa.
  •  Asiakastietokantoihin sisältyvät henkilötietoryhmät. Saamme nämä tiedot suoraan sinulta. Käytämme niitä tarjotaksemme ja parantaaksemme pyytämiäsi ominaisuuksia, tuotteita ja palveluita; tarjotaksemme sinulle räätälöityä sisältöä ja tietoja sekä lähettääksemme sinulle esitteitä, kuponkeja, näytteitä, tarjouksia ja muuta tietoa tuotteistamme tai yritysperheestämme;suorittaessamme kanssasi solmittuun sopimukseen liittyviä velvollisuuksiamme; ja/tai käsitellessämme henkilötietoja, jotka ovat tarpeen asiakkaiden tai toimittajien arvioimiseksi ja hyväksymiseksi. Näitä tietoja jaetaan liiketoiminnan tarkoituksiin Mars-yritysryhmän sisällä ja palveluntarjoajien kanssa.
  •  Arkaluonteiset henkilötiedot, mukaan lukien erityistä suojaa saavat henkilökohtaiset ominaisuudet, maantieteellinen sijainti ja tarkat paikkatiedot. Saamme erityistä suojaa saavat henkilökohtaiset ominaisuudet ja tarkat paikkatiedot suoraan sinulta tai kolmansilta osapuolilta, kuten tietojenvälittäjiltä tai sosiaalisen median alustoilta. Saamme myös maantieteelliseen sijaintiin liittyvää tietoa suoraan sinulta, epäsuorasti sinulta (esim. jos sallit sijaintipalvelut) ja/tai kolmansilta osapuolilta, kuten sosiaalisen median alustoilta. Voimme käyttää näitä tietoja tarjotaksemme ja parantaaksemme pyytämiäsi ominaisuuksia, tuotteita ja palveluita; rekisteröintiin, kilpailuihin ja kampanjoihin; tarjotaksemme sinulle räätälöityä sisältöä ja tietoja sekä lähettääksemme sinulle esitteitä, kuponkeja, näytteitäd ja tarjouksia tuotteistamme ja yritysperheestämme; suorittaessamme kanssasi solmittuun sopimukseen liittyviä velvollisuuksiamme; käsitellessämme henkilötietoja, jotka ovat tarpeen asiakkaiden tai toimittajien arvioimiseksi ja hyväksymiseksi ja/tai tarjotaksemme relevanttia mainontaa.  Näitä tietoja jaetaan liiketoiminnan tarkoituksiin Mars-yritysryhmän sisällä ja palveluntarjoajien kanssa.
  •  Kaupalliset tiedot. Saamme nämä tiedot suoraan sinulta, kun ostat tavaroita ja palveluita mistä tahansa vähittäismyyntipisteestämme, mukaan lukien eläinsairaaloistamme tai verkosta. Käytämme kaupallisia tietoja tarjotaksemme ja parantaaksemme pyytämiäsi ominaisuuksia, tuotteita ja palveluita; tarjotaksemme sinulle räätälöityä sisältöä ja tietoa sekä lähettääksemme sinulle esitteitä, kuponkeja, näytteitä, tarjouksia ja muuta tietoa tuotteistamme tai yritysperheestämme; ja/tai tarjotaksemme relevanttia mainontaa. Näitä tietoja jaetaan liiketoiminnan tarkoituksiin Mars-yritysryhmän sisällä ja palveluntarjoajien kanssa.
  • Tiedot toiminnasta internetissä tai muissa verkoissa. Saamme näitä tietoja epäsuorasti sinulta (esim. tarkkailemalla toimintaasi sivustoillamme) tai kolmansilta osapuolilta, kuten data-analyysipalveluiden tarjoajilta. Käytämme näitä tietoja tarjotaksemme sinulle räätälöityä sisältöä ja tietoa sekä lähettääksemme sinulle esitteitä, kuponkeja, näytteitä, tarjouksia ja muuta tietoa tuotteistamme tai yritysperheestämme; ja/tai tarjotaksemme relevanttia mainontaa. Näitä tietoja jaetaan liiketoiminnan tarkoituksiin Mars-yritysryhmän sisällä ja palveluntarjoajien kanssa.
  • Ammatilliset tai työhön liittyvät tiedot. Saamme ammatillisia tai työhön liittyviä tietoja suoraan sinulta tai kolmansilta osapuolilta (eli taustatarkistusten palveluntarjoajilta). Käytämme näitä tietoja työhakemusten käsittelemiseen ja kun suoritamme kanssasi solmittuun sopimukseen liittyviä velvollisuuksiamme. Näitä tietoja jaetaan liiketoiminnan tarkoituksiin Mars-yritysryhmän sisällä ja palveluntarjoajien kanssa.
  • Muista henkilötiedoista tehdyt johtopäätökset.  Saamme nämä tiedot epäsuorasti sinulta (esim. tarkkailemalla toimintaasi sivustollamme) tai kolmansilta osapuolilta, kuten data-analyysipalveluiden tarjoajilta. Käytämme näitä tietoja tarjotaksemme ja parantaaksemme pyytämiäsi ominaisuuksia, tuotteita ja palveluita; tarjotaksemme sinulle räätälöityä sisältöä ja tietoa sekä lähettääksemme sinulle esitteitä, kuponkeja, näytteitä, tarjouksia ja muuta tietoa tuotteistamme tai yritysperheestämme; ja/tai tarjotaksemme relevanttia mainontaa. Näitä tietoja jaetaan liiketoiminnan tarkoituksiin Mars-yritysryhmän sisällä ja palveluntarjoajien kanssa.

 Saatamme kerätä tietoja muista lähteistä, mukaan lukien yhteystietoluetteloista, muiden Mars-yritysryhmän yrityksten alun perin keräämät demografiset tiedot ja muilta kolmansilta osapuolilta laillisesti hankitut henkilötiedot, joita voidaan yhdistää muihin keräämiimme tietoihin alla kuvattuihin tarkoituksiin.

Keräämme erityisesti seuraavia henkilötietoja:

  •  Henkilökohtaiset yhteystiedot. Näihin sisältyvät tiedot kuten nimet, osoitteet, puhelinnumerot tai sähköpostiosoitteet. Esimerkiksi kun annat yhteystietosi verkkorekisteröinnin yhteydessä, harjoittaessasi liiketoimintaa kanssamme tai tarjotessasi palveluita meille. Jotkin sivustot sallivat käyttäjätunnuksen ja salasanan luomisen tilin perustamiseksi.
  • Tiedot kanssamme suorittamistasi liiketoimista. Esimerkiksi ostohistoriasi, laskutus- ja lähetystiedot sekä muut tiedot tuotteidemme ja palveluidemme käytöstäsi.
  • Maksutiedot. Näihin kuuluvat luotto- tai maksukorttiasi, verkkomaksutiliäsi tai muita maksutapoja koskevat tiedot.
  •  Yksilölliset asiakas- ja kaupalliset tiedot. Esimerkiksi käyttäjätunnukset ja muut kirjautumistiedot.
  • Tiedot kiinnostuksestasi työpaikkaa kohtaan. Esimerkiksi mieltymyksesi, työhistoria ja työhakemuksessa annetut tiedot.
  •  Demografiset tiedot. Esimerkiksi tiedot, kuten ikä, sukupuoli, harrastus tai aktiviteetit, maku tai mieltymykset.
  •  Arkaluontoiset tiedot.  Esimerkiksi kun haet meiltä työtä, voimme kerätä tiettyjä tietoja, jos laki sallii ja/tai sitä edellyttää ja/tai jotka haluat antaa vapaaehtoisesti.
  •  Tiedot asiakkaiden tai toimittajien kanssa tehtäviä sopimuksia varten.  Tähän sisältyy asiakkaan tai toimittajan arviointi ja hyväksyminen.  Keräämme esimerkiksi luottotietoja tai julkisesti saatavilla olevia tietoja pakotteista tai valvontaluetteloista. 
  •  Sivustoiltamme ja sosiaalisen median sivuiltamme kerätyt tiedot. Näihin kuuluvat tiedot, jotka keräämme, kun olet vuorovaikutuksessa kanssamme. Esimerkiksi kommentit, valokuvat tai muut tiedot, joita julkaiset  blogeissa, keskustelualueilla tai sosiaalisessa verkostossa.

  • Laitetiedot. Esimerkiksi IP-osoite, laitteesi tunniste, laitteesi käyttöjärjestelmä, selaimen tyyppi, verkkosivustot, joilla kävit ennen verkkosivustollemme tuloa tai verkkosivustollamme käymisen jälkeen, verkkosivustollamme tarkastelemasi sivut ja suorittamasi toiminnot sekä vuorovaikutuksesi mainosten kanssa.
  • Kolmannet palvelu- ja mainoskumppanit voivat myös kerätä tietoja automaattisesti.
  •  Muut tiedot, jotka olemme keränneet sinulta suostumuksellasi.
     

Tietoja, joita keräämme lemmikistäsi – kuten lemmikkisi laji, rotu, syntymäpäivä tai hoitohistoria – ei pidetä henkilötietoina.

 Voimme käyttää henkilötietojasi erilaisiin laillisiin tarkoituksiin, mukaan lukien seuraaviin:

  • Pyytämiesi ominaisuuksien, tuotteiden ja palveluiden tarjoaminen. Voimme käyttää keräämiämme henkilötietoja  täyttääksemme pyyntösi ja mahdollistaaksemme ominaisuuksiemme, tuotteidemme ja palveluidemme käytön. Tämä sisältää maksujen käsittelyn ostoja, tilauksia ja  myyntiä varten, sekä suojautumisen mahdollisilta vilpillisiltä liiketoimilta tai niiden tunnistamisen.
  • Rekisteröityminen, kilpailut ja kampanjat. Voimme käyttää henkilötietojasi lisätäksemme sinut kilpailuihin, jos päätät osallistua niihin, ilmoittaaksemme sinulle tuloksista ja rekisteröidäksemme sinut tiettyjä ominaisuuksia, tuotteita ja palveluja varten markkinointitoiveidesi mukaisesti.
  • Kommunikoidaksemme kanssasi ja antaaksemme sinulle tietoja. Voimme käyttää henkilötietojasi kommunikoidaksemme kanssasi, vastataksemme kysymyksiisi tai kommentteihisi tai tarjotaksemme sinulle päivityksiä ja uutisia. Ja jos olet ilmoittanut olevasi kiinnostunut Marsin työpaikoista, ilmoitamme sinulle, kun sopivia työpaikkoja avautuu.
  • Tarjotaksemme sinulle räätälöityä sisältöä ja tietoa sekä lähettääksemme sinulle esitteitä, kuponkeja, näytteitä, tarjouksia ja muuta tietoa tuotteistamme tai yritysperheestämme. Lain niin vaatiessa pyydämme kävijöitä, jotka antavat sähköpostiosoitteensa, kertomaan meille, haluaisivatko he meiltä lisätietoja tai päivityksiä, kuten tietoa yritysperheemme tarjoamista tuotteista ja palveluista. Tarjoamme vierailijoille myös mahdollisuuden kieltää ilmoitusten lähettämisen ("opt-out"), jos he haluavat lopettaa vastaanottamisen  meiltä. Joskus sinua voidaan pyytää myös antamaan suostumuksesi etukäteen ("opt-in"), ennen kuin otamme sinuun yhteyttä tietyillä tavoilla tai ennen kuin tietyt palvelut tulevat saataville.
  • Suorittaessamme kanssasi solmittuun sopimukseen liittyviä velvollisuuksiamme. Voimme käyttää henkilötietojasi tarpeen mukaan, kun työskentelet palveluntarjoajana tai haet meille töihin. Jos olet kuluttaja tai palveluidemme käyttäjä, käytämme henkilötietojasi täyttääksemme sopimusvelvoitteemme  sinua kohtaan.
  • Arvioidaksemme ja hyväksyäksemme asiakkaita tai toimittajia. Tähän sisältyy  joidenkin asiakkaiden tai toimittajien henkilöllisyyden ja luottokelpoisuuden tarkistaminen, due diligence -tarkastus ja seulonta julkisesti saatavilla olevien viranomais- ja/tai pakoteluetteloiden ja muiden kolmansien osapuolten tietolähteiden perusteella sekä Marsin vaaratilannerekisterien ja alakohtaisten varoitusjärjestelmien ja/tai kolmansien osapuolten todentamispalvelujen käyttö ja niihin osallistuminen. Näiden henkilötietojen keräämiseen voi liittyä luottotietojen tarjoaja tai muu kolmas osapuoli.
  • Tarjotaksemme relevanttia mainontaa. Voimme ostaa ja käyttää etukäteiseen suostumukseen (opt-in) perustuvia sähköpostilistoja ottaaksemme yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin. Pyydämme listojen toimittajia vahvistamaan, että yhteystiedot annetaan vain heille, jotka haluavat saada tarjouksia ja tietoja sähköpostitse. Voimme myös käyttää demografisia ja mieltymyksiä koskevia tietoja mainonnassa kohdentaaksemme mainontaa käyttäjille, joille ne ovat osuvimpia. Tällä tavalla käyttäjät näkevät mainoksia, jotka kiinnostavat heitä todennäköisimmin. Kunnioitamme pyyntöä olla lähettämättä jatkossa mainontaa (opt-out-pyyntöjä). Lisätietoja mainontakäytännöistämme saat  napsauttamalla tästä nähdäksesi menettelytapamme kiinnostukseen pohjautuvaan verkkomainontaan.
  • Lähettääksemme sinulle muita tarjouksia. Joskus tarjoamme tarjouksia, kuponkeja ja tietoja, muun muassa katalogeja postitse lähettävänä. Kun asiakas tekee esimerkiksi verkkotilauksen tuotekuvastokaupassa tai tilaa kuvaston sivuston kautta, saatamme lisätä hänet kyseisen tuotekuvaston vastaanottajaluetteloon. Voimme myös käyttää kolmansien osapuolien tai julkisten lähteiden luetteloita. Voimme vaihtaa nimiä ja osoitteita suostumuksellasi muiden yritysten kanssa, jotka voivat ottaa sinuun yhteyttä postitse lähettääkseen sinulle tarjouksia. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.
  •  Parantaaksemme ominaisuuksia, tuotteita ja palveluita, joita tarjoamme sivustojen kautta. Voimme käyttää  henkilötietoja Mars tuotevalikoiman, palveluiden sekä sivustojemme ja ominaisuuksiemme parantamiseksi.
  •  Yhdistääksemme tietojasi Mars-yritysperheen sisällä. Voimme myös yhdistää muiden Mars-yritysperheeseen kuuluvien yritysten laillisesti keräämiä henkilötietoja luodaksemme yhtenäisen näkemyksen asiakkaistamme sisäistä markkinatutkimusta ja/tai kampanjoidemme tehokkuuden mittaamista varten oikeutetun etumme perusteella. Tämä tarjoaa meille mahdollisuuden ymmärtää, miten asiakkaat sijoittuvat suhteessa eri brändeihimme ja Mars-yritysperheen liiketoimintayksiköihimme, ja auttaa meitä kehittämään tuotteitamme ja palveluitamme.
  • Tiettyjä automatisoituja yksittäispäätöksiä varten. Voimme käyttää henkilötietoja, joita keräämme verkkomainostamista ja/tai henkilökohtaisen profiilisi luomista varten. Jäljempänä kerrotaan yksityiskohtaisesti, mitä henkilötietoja keräämme, miten niitä käytetään ja miten voit kieltäytyä automaattisesta päätöksenteosta.
     

Mitkä ovat ne lakisääteiset perusteet, joiden nojalla käsittelemme henkilötietojasi?
 

  • Suojellaksemme elintärkeitä etujasi. Saatamme käsitellä henkilötietoja esimerkiksi terveys- ja turvallisuussyistä, jos olet Marsin tiloissa tai työnhakijoiden osalta, jotta voimme edistää työntekijöiden edustajien kanssa tehtyjä sopimuksia joillakin lainkäyttöalueilla, sekä yleisen edun suojelemiseksi.
  •  Ohjauksestasi ja suostumuksellasi.
  •  Tieteellisen tutkimuksen tarkoituksiin.
  • Muihin laillisiin liiketoiminnan tarkoituksiin. Saatamme myös perustaa käsittelymme oikeutettuun etuumme parantaaliiketoiminta- ja markkinointikäytäntöjä. Tähän kuuluvat rajoituksetta lainsäädännön noudattaminen, tutkimus ja analyysi, tietojen yhdistäminen, kliiniset tutkimukset, diagnoosin arviointi, lemmikkieläinten hoito ja muut edellä kuvatut tarkoitukset. Kun perustamme käsittelymme oikeutettuun etuumme, teemme oikeutetun edun arvioinnin varmistaaksemme, että otamme huomioon ja tasapainotamme mahdolliset vaikutukset sovellettavien tietosuojalakien mukaisiin oikeuksiisi ennen tietojen käsittelyä. Emme käytä henkilötietojasi toimintoihin, joissa sinuun kohdistuva vaikutus syrjäyttää etumme, ellei meillä ole suostumustasi tai lain mukaan sitä on muutoin vaadittu tai se on sallittua.

Voimme jakaa tai luovuttaa henkilötietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisiin tarkoituksiin alla olevissa tapauksissa. 

  • Marsin ja Mars-yritysperheen sisällä. Esimerkiksi yhdistääksemme sinusta kerättyjä henkilötietoja.
  • Toimittajien ja edustajien kanssa. Voimme jakaa henkilötietojasi  yhtiöille, jotka tarjoavat meille palveluita. Kun jaamme henkilötietojasi  yrityksille, jotka tarjoavat palveluja meille, ne eivät saa käyttää niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Niiden on käsiteltävä henkilötietojasi luottamuksellisina, ellet ole antanut suostumusta muuhun.
  • Milloin henkilötietojasi voidaan siirtää liikeomaisuuden mukana. Tällöin henkilötietoja voidaan jakaa myös minkä tahansa arviointiprosessin aikana luottamuksellisuus- ja salassapitovaatimusten mukaisesti.
  • Kun olemme saaneet ohjeesi tai suostumuksesi henkilötietojesi luovuttamiseen.
  • Lain noudattamiseksi tai oikeusprosessiin tai lainmukaisiin pyyntöihin vastaamiseksi,  mukaan lukien lainvalvontaviranomaisten ja valtion virastojen pyynnöt.
  • Kuluttajien valituksiin tai mahdollisiin lainrikkomuksiin liittyvään tutkintaan, verkkosivuston koskemattomuuden suojaamiseen, pyyntöjesi täyttämiseen tai rikos-/oikeudellisten tutkintojen tukemiseen.
  • Mars-yritysperheen tai sen asiakkaiden oikeuksien tai omaisuuden suojaamiseksi,  mukaan lukien palvelujemme käyttöäsi ohjaavien ehtojen täytäntöönpano.
  • Työntekijöidemme, asiakkaidemme, yleisön ja lemmikkieläinten terveyden ja/tai turvallisuuden suojelemiseksi, jos se vilpittömässä mielessä tehdyn arvion mukaan on tarpeen.
  • Muun laillisen liiketoiminnan tukemiseen. Tähän kuuluvat muun muassa lainsäädännön noudattaminen, kliinisten tutkimusten edistäminen sekä lemmikkieläinten diagnoosin ja hoidon arviointi.

Huomaathan, että sivustot voivat sisältää linkkejä tai viitata kolmansien osapuolien verkkosivustoihin, joiden tietosuojakäytännöt voivat poiketa meidän käytännöistämme. Jos lähetät henkilötietoja jollekin näistä verkkosivustoista,tietoihisi sovelletaan niiden tietosuojakäytäntöjä. Kehotamme sinua tutustumaan vierailemiesi verkkosivustojen tietosuojakäytäntöihin.

Voimme myydä anonymisoituja tietoja kolmansille osapuolille ja voimme jakaa anonymisoituja tai ei-henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja edellä kuvatulla tavalla. Voimme yhdistää anonymisoituja tai tunnistamattomaksi tehtyjä tietoja muista lähteistä peräisin olevien muiden anonymisoitujen tai tunnistamattomaksi tehtyjen tietojen kanssa. Voimme myös jakaa koottuja ja anonymisoituja tietoja kolmansien osapuolten kanssa, mukaan lukien esimerkiksi neuvonantajille, mainostajille ja sijoittajille yleistä liiketoiminta-analyysiä varten. Voimme esimerkiksi kertoa mainostajillemme verkkosivustomme kävijämäärän ja suosituimmat ominaisuudet tai palvelut.

Kun haet työpaikkaa Mars-yritysperheestä, käsittelemme henkilötietojasi tässä kuvatulla tavalla soveltuvien tietosuojalakien mukaisesti. Mars kunnioittaa yksityisyyttäsi ja kohtelee henkilötietojasi työnhakijana luottamuksellisena. Käytämme ja jaamme henkilötietojasi tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla ja kuten alla on kuvattu siltä osin kuin se liittyy sinuun työnhakijana.

Henkilötiedot, joita keräämme sinusta työnhakijana

Kun haet työtä Marsilta, pyydämme sinulta henkilötietoja  hakemuksesi arviointia varten. Voit myös halutessasi antaa ylimääräisiä henkilötietojasi  (esim. tietoa harrastuksista ja sosiaalista mieltymyksistäsi). Kaikki tiedot annetaan vapaaehtoisesti ja sinä valitset, mitä henkilötietoja haluat luovuttaa. Huomaathan, että jos päätät olla antamatta pyydettyä henkilötietoja, se voi rajoittaa mahdollisuuksiamme harkita sinua tehtävään.

 Tiedot kolmansilta osapuolilta

Saatamme myös saada tietoja sinusta  julkisista lähteistä tai kolmansilta osapuolilta. Esimerkiksi hakemuksessasi olevien tietojen tarkistamiseksi tai taustaselvitysten suorittamiseksi kolmannen osapuolen kautta sovellettavan lain sallimissa rajoissa. Jos haluat, voit toimittaa meille henkilötietoja kolmansien osapuolien sivustoilta, kuten LinkedInistä, jos se on käytössä markkinoillasi. Jos päätät antaa Marsille pääsyn näihin henkilötietoihin, hyväksyt sen, että Mars voi kerätä, tallentaa ja käyttää näitä tietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Miten Mars käyttää henkilötietojasi työnhakijana

Mars käyttää henkilötietojasi hakemuksesi käsittelyyn, mukaan lukien alla oleviin tarkoituksiin. 

  • Työnhakijoiden rekrytointi, arviointi ja valinta
  • Yleinen henkilöstöhallinto ja johtaminen
  • Tyytyväisyyskyselyjen suorittaminen (esimerkiksi rekrytointiprosessin hallitsemiseksi ja parantamiseksi)
  • Työtodistusten/suositusten tarkistaminen, taustatarkastusten ja niihin liittyvien arviointien suorittaminen
  • Lakisääteisten ja yhtiön sisäisten vaatimusten noudattaminen (esimerkiksi monimuotoisuuden seuraamiseksi)
  • Kommunikointi kanssasi hakemuksestasi ja kiinnostuksestasi Marsia kohtaan
  •  Tulevat työmahdollisuudet, jos sallit tämän käytön
     

 Profilointi ja automatisoitu päätöksenteko

 Mars voi myös käsitellä henkilötietojasi tieto- ja tilastoanalyysiä varten.    Lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi tai Marsin oikeutettujen etujen vuoksi voimme suostumuksellasi ja sovellettavan lain sallimissa tapauksissa käyttää globaalia rekrytointianalyysiä ja monimuotoisuuden valvontaa. Sinulla on oikeus olla joutumatta sellaisen päätöksen kohteeksi, joka perustuu yksinomaan automatisoituun käsittelyyn, mukaan lukien profilointiin, jos päätöksellä on oikeudellisia vaikutuksia sinuun tai se vaikuttaa sinuun merkittävästi.  Mars ei osana rekrytointiprosessiaan tee pelkästään automaattiseen päätöksentekoon perustuvia päätöksiä työnhakijoista.

 

Kenen kanssa Mars jakaa henkilötietojasi työnhakijana?

Henkilötietojasi  jaetaan Marsin yksiköille Mars-yritysperheessä ja vain niille Marsin työntekijöille, jotka niitä todella tarvitsevat tehtäviensä ja velvollisuuksiensa suorittamiseen sekä kolmansille osapuolille, joilla on lainmukainen liiketoiminnallinen tarve.  Työnhakijoihin liittyviin kolmansiin osapuoliin sisältyvät rekrytointitoimistot, konsultit, taustatarkistusten palveluntarjoajat ja oikeudelliset neuvonantajat. Nämä palveluntarjoajat voivat vaihdella riippuen siitä Mars-yksiköstä, joka työllistää sinut, ja muuttua ajan myötä.  Pyrimme aina varmistamaan, että henkilötietoja käsittelevät kolmannet osapuolet tekevät sen tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lain mukaisesti.

Jos et enää halua meidän käyttävän yhteystietojasi mainostaaksemme Marsin tai kolmansien osapuolten tuotteita tai palveluita, ota meihin yhteyttä käyttämällä yllä annettuja yhteystietoja.

Jos lähetämme sinulle mainossähköpostia, voit myös peruuttaa tilauksen sähköpostin alaosasta, etkä saa enää tulevia mainossähköpostejamme. Joissakin tapauksissa saatamme pyytää suostumustasi ennen kuin lähetämme sinulle mainossähköpostiviestejä.  Jos et anna suostumustasi, et saa enää tiettyjä sähköposteja meiltä.

Vaikka päätät olla vastaanottamatta mainossähköposteja, saatat silti saada sähköposteja, jotka helpottavat, täydentävät tai vahvistavat liiketoimen, jonka olet jo sopinut kanssamme. Niihin kuuluvat viestit lemmikkisi terveydestä, tapaamismuistutukset, rekisteröinnin loppuun saattaminen, käyttäjätietojen korjaus, salasanan palautuspyynnöt, liiketoimien vahvistukset, lähetysilmoitukset ja muut viestit, jotka ovat välttämättömiä kanssasi tapahtuvissa liiketoimissa.

Voimme lähettää sinulle myös tekstiviestejä. Joissakin tilanteissa saatamme vaatia, että hyväksyt etukäteen tekstiviestien vastaanottamisen meiltä ("opt-in"). Voit milloin tahansa kieltäytyä vastaanottamasta meiltä tiettyjä tekstiviestejä (muita kuin tekstiviestimuistutuksia) ("opt-out") lähettämällä tekstiviestin STOP vastauksena mihin tahansa tekstiviestiimme. 

Ellei nimenomaisesti muuta mainita, kaikki tekstiviestipalvelut tarjotaan sinulle maksutta. Viesti-, tiedonsiirto- ja muut maksut voidaan kuitenkin veloittaa. Olet vastuussa kaikista matkapuhelinmaksuista (käyttö, tilaaminen jne.), jotka aiheutuvat tuotteidemme tai palveluidemme käytöstä. Tutustu matkapuhelinoperaattorisi hintoihin selvittääksesi tekstiviestien lähettämisen ja vastaanottamisen hinnat.
 

Millainen on lasten tietosuoja?

 Suurin osa verkkosivuistamme on suunniteltu ja tarkoitettu aikuisille. Jos jokin verkkosivustoistamme on tarkoitettu nuoremmalle yleisölle, pyydämme vanhemmalta tai huoltajalta suostumuksen paikallisen lainsäädännön mukaisesti

Lisätietoja saat lukemalla Marsin  markkinointisäännöt. Jos saat tietää, että lapsi on tämän käytännön vastaisesti rekisteröitynyt sähköpostiuutiskirjeiden vastaanottajaksi tai muutoin antanut henkilötietojaan, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän käytännön yläosassa olevia yhteystietoja. Jos saamme tietää, että alaikäinen käyttäjä on antanut henkilötietojaan ilman vanhempien lupaa, lopetamme kyseisen tilin ja poistamme kaikki käyttäjän antamat henkilötiedot siinä määrin kuin se on mahdollista.

Mitkä ovat käytäntömme kiinnostukseen perustuvan verkkomainonnan suhteen?

Katso mainosasetuksia ja evästeitä koskevat selosteemme, joissa on yksityiskohtaista tietoa käytännöistämme kiinnostukseen perustuvan verkkomainonnan ja evästeiden käytön suhteen.

Mitä muuta sinun pitäisi tietää?

Mihin tietosi tallennetaan ja missä niitä käsitellään?

Keräämiämme tai vastaanottamiamme henkilötietoja voidaan säilyttää ja käsitellä Yhdysvalloissa tai missä tahansa muussa maassa, jossa meillä tai palveluntarjoajillamme on toimipisteitä.

Palvelimet ja tietokannat, joihin henkilötietoja voidaan tallentaa, voivat sijaita sen maan ulkopuolella, jossa käytät sivustoa, ja maassa, jonka yksityisyyden suojaa koskevat lait eivät ole samanlaiset kuin asuinmaassasi. Antamasi henkilötiedot saatetaan siirtää ulkomaille lakisääteisten vaatimusten mukaisesti. Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietoja  vain tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi  vain niin kauan kuin meillä on siihen laillinen, liiketoimintaan perustuva tarkoitus sekä tietojen säilytyskäytäntöjemme mukaisesti.

Entä henkilötiedot, jotka ovat julkisesti saatavilla (kuten chat-huoneissa, viestialueilla tai muilla interaktiivisilla foorumeilla)?

 Voimme tarjota chat-huoneita, viesti- tai ilmoituspalstoja tai interaktiivisia alueita, joissa vierailijat voivat julkaista kommentteja tai tietoja. Muista tarkistaa chat-huoneissa, viesti- tai ilmoituspalstoilla, sosiaalisen verkostoitumisen alustoilla tai muilla interaktiivisilla alueilla julkaistut säännöt. Annetut säännöt samoin kuin sivuston käyttöehdot sitovat sinua. Osallistumissäännöt voi asettaa ikä- ja muita rajoituksia kuten loukkaavan, herjaavan tai provosoivan sisällön lähettäminen. Kaikki, mitä julkaiset verkossa, on julkista tietoa. Emme ole vastuussa mistään, mitä olet vapaaehtoisesti julkaissut verkkoon. Käyttäjien tulee olla varovaisia paljastaessaan henkilötietojaan  verkossa.

Siirto

 Voimme jakaa tai siirtää henkilötietojasi minkä tahansa suorien tai välillisten yritysjärjestelyprosessien aikana, sisältäen rajoituksetta fuusiot, yrityskaupat, myynnit, konkurssit ja koko omaisuutemme tai sen osan myynti.  Henkilötietojasi voidaan jakaa tällaisen transaktion päätyttyä ja/tai siirron aikana tapahtuvan arviointiprosessin aikana (luottamuksellisuusvaatimusten mukaisesti).  Jos henkilötietosi siirretään, niihin sovelletaan tätä tietosuojaselostetta tai käytäntöä, joka suojaa yksityisyyttäsi vähintään yhtä paljon kuin tämä tietosuojaseloste, ellet anna suostumusta muuhun.

Kuinka suojaamme henkilötietojasi?

Ylläpidämme (ja vaadimme palveluntarjoajiamme ylläpitämään) asianmukaisia organisatorisia ja teknisiä toimenpiteitä henkilötietojesi tietoturvan turvaamiseksi. Jos sinulla on kysyttävää käyttämistämme turvatoimista, voit ottaa meihin yhteyttä voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä tämän tietosuojaselosteen yläosassa annettuja yhteystietoja.

Suosittelemme, että toteutat itsekin lisätoimenpiteitä henkilötietojesi suojelemiseksi. Asenna esimerkiksi ajantasaiset virustorjuntaohjelmat, sulje selaimet käytön jälkeen, pidä kirjautumistiedot ja salasanat suojattuina ja päivitä ohjelmia ja sovelluksia säännöllisesti varmistaaksesi, että sinulla on uusimmat suojausominaisuudet.

Kansainvälinen henkilötietojen siirto

Jos päätät luovuttaa meille henkilötietojasi, voimme siirtää kyseiset henkilötiedot sidosyhtiöillemme ja tytäryhtiöillemme tai muille kolmansille osapuolille paikallisen lainsäädännön mukaisesti. Voimme myös siirtää henkilötietojasi  rajojen yli, maastasi tai lainkäyttöalueeltasi muihin maihin tai lainkäyttöalueille lakisääteisten vaatimusten mukaisesti. Mars käyttää ensisijaisesti Euroopan komission vakiosopimuslausekkeita, kun tietoja siirretään Euroopan unionista, Euroopan talousalueesta (ETA), Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Sveitsistä ETA:n ulkopuolisiin maihin (mukaan lukien Yhdistynyt kuningaskunta). Muiden lainkäyttöalueiden välisissä siirroissa Mars voi perustaa kansainvälisen siirron muihin oikeudellisiin mekanismeihin soveltuvin osin sovellettavaan lakiin perustuen.

Asuinpaikastasi riippuen  käytettävissäsi olevat oikeudet voivat poiketa joissakin suhteissa. Mars vastaa kaikkiin oikeuksia koskeviin pyyntöihin  paikallisten lakien mukaisesti.

Jos haluat tehdä pyynnön, joka liittyy johonkin alla mainituista oikeuksista,  ota meihin yhteyttä käyttämällä yllä annettuja yhteystietoja.

 Oikeus saada pääsy tietoihin

Sinulla voi olla oikeus saada vahvistus siitä, käsitelläänkö henkilötietojasi vai ei. Jos näin on, sinulla voi olla oikeus saada pääsy henkilötietoihin ja muihin tietoihin, kuten käsittelyn tarkoituksiin, kyseessä oleviin henkilötietoryhmiin, vastaanottajiin (tai vastaanottajaryhmiin), joille henkilötietoja on luovutettu tai tullaan luovuttamaan, erityisesti kolmansissa maissa oleville vastaanottajille tai kansainvälisille järjestöille, mahdollisuuksien mukaan henkilötietojen suunniteltuun säilytysaikaan tai jos se ei ole mahdollista, tämän ajan määrittämiskriteereihin, , oikeuksiisi jne.    

Jos mahdollista ja laki niin sallii, toimitamme kopion käsittelemistämme henkilötiedoista. Mahdollisista lisäkopioista voimme veloittaa kohtuullisen hallinnollisiin kuluihin perustuvan maksun. Jos teet pyynnön sähköisesti ja ellei toisin pyydetä, tiedot oannettaan sähköisessä muodossa.

 Oikeus oikaisuun

Sinulla voi olla oikeus saada henkilötietosi oikaistuiksi tai täydennetyiksi, jos ne ovat epätarkkoja tai epätäydellisiä.

 Oikeus tietojen poistamiseen ("oikeus tulla unohdetuksi")

Sinulla voi olla oikeus saada henkilötietosi poistetuiksi tietyissä olosuhteissa. Katso esimerkkejä alla.

  • Henkilötietojasi ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on käsitelty
  • Peruutat suostumuksen, johon käsittely perustuu, eikä meillä ole muuta laillista perustetta käsittelylle
  • Vastustat käsittelyä, eikä käsittelylle ole olemassa perusteltua syytä
  • Henkilötietojasi on käsitelty lainvastaisesti
  • Henkilötietosi on poistettava meitä sitovan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi

Tätä oikeutta ei sovelleta siltä osin kuin käsittely on tarpeen alla oleviin tarkoituksiin.

  • Sananvapautta ja tiedonvälityksen vapautta koskevan oikeuden käyttämiseksi
  •  Sellaisen lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi, joka edellyttää käsittelyä sellaisen lain nojalla, jota meihin sovelletaan.
  • Yleisen edun mukaisten tehtävien suorittamiseksi
  • Kansanterveyteen liittyvää yleistä etua koskevista syistä
  • Yleisen edun mukaisiin arkistointitarkoituksiin, tieteellisiin tai historiallisiin tutkimustarkoituksiin tai tilastollisiin tarkoituksiin.
  •  Oikeudellisten vaateidemme laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Sinulla voi olla oikeus rajoittaa käsittelyä alla mainituista syistä.

  • Kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, jolloin käsittelyä rajoitetaan niin kauan, että voimme tarkistaa henkilötietojen paikkansapitävyyden.  
  • Käsittely on lainvastaista ja vastustat henkilötietojen poistamista  ja pyydät niiden käytön rajoittamista  
  • Emme enää tarvitse henkilötietoja käsittelyn tarkoituksiin, mutta tarvitset niitä oikeudellisten vaatimusten laatimista, esittämistä tai puolustamista varten.
  • Olet käyttänyt oikeuttasi vastustaa käsittelyä odottaessa sen todentamista, syrjäyttävätkö oikeutetut perusteemme sinun perusteesi..

 Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Sinulla voi olla oikeus saada meille antamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneluettavassa muodossa. Sinulla on oikeus lähettää näitä henkilötietoja  toiselle rekisterinpitäjälle, jos käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja se suoritetaan automaattisesti.

 Vastustamisoikeus

Sinulla voi olla oikeus vastustaa henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseen liittyvistä syistä henkilötietojesi käsittelyä, jotka perustuvat oikeutettuun etuumme. Erityisesti sinulla voi olla oikeus vastustaa henkilötietojesi yhdistämistä Marsin-yritysperheeessäoikeutetun etumme perusteella. Lopetamme henkilötietojen käsittelyn, ellei meillä ole huomattavan tärkeää ja perusteltua syytä käsittelyyn, joka  syrjäyttää rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet tai jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. Jos henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin, muun muassa profilointiin, voit vastustaa tietojen käsittelyä milloin tahansa.

Automatisoitdut yksittäispäätökset, sisältäen profiloinnin

Sinulla voi olla oikeus olla joutumatta sellaisen päätöksen kohteeksi, joka perustuu yksinomaan automaattiseen käsittelyyn, kuten profilointiin tietyin paikallisen lainsäädännön mukaisin poikkeuksin. 

 Oikeus peruuttaa suostumus

Jos henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseesi, sinulla voi olla oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa sen vaikuttamatta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

Oikeus anonymiteettisuojaan

Sinulla voi myös olla oikeus pyytää tietojesi anonymisointia. Tämä tarkoittaa että henkilötietojasi ei kerätä tai käsitellä. Jos päätät käyttää tätä oikeutta, emme ehkä pysty toimittamaan sinulle pyydettyjä tavaroita tai palveluita.

 Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

 Sinulla voi olla oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.

             Oikeus kieltäytyä henkilötietojesi myynnistä

Sinulla voi olla oikeus kieltää henkilötietojesi myynti kolmansille osapuolille (tai alle 16-vuotiailla kuluttajilla oikeus olla joutumatta henkilötietojen myynnin kohteeksi ilman heidän tai heidän vanhempiensa suostumusta). Voit käyttää tätä oikeuttasi lähettämällä pyynnön käyttämällä yllä olevaa lomaketta ja/tai yllä olevaa "Älä myy henkilötietojani" -linkkiä.

            Oikeus syrjimättömyyteen

Sinulla voi olla oikeus syrjimättömyyteen, tasavertaiseen palveluun ja hinnoitteluun yritykseltä, vaikka olet käyttänyt oikeuksiasi.

Shine the Light -ilmoitus (Kalifornia)

Kalifornian lainsäädäntö sallii Kalifornian asukkaiden pyytää tiettyjä tietoja koskien henkilötietojen luovuttamista kolmansille osapuolille heidän suoramarkkinointitarkoituksiinsa. Jos haluat esittää tällaisen pyynnön, kirjoita "Shine the Light" pyyntösi "Pyyntöä koskevat tiedot" -osioon yllä olevalla lomakkeella tai otsikkokenttään, jos lähetät pyynnön sähköpostitse.

Huomaa, että joitakin näistä oikeuksista voi käyttää vain rajoitetusti. Voit nimetä valtuutetun edustajan esittämään pyynnön puolestasi. Edustajan on esitettävä todistus valtuutuksestasi. Voimme kieltäytyä sellaisen edustajan pyynnöstä, joka ei toimita todisteita siitä, että sinä olet valtuuttanut hänet toimimaan puolestasi.

 Saatamme joutua vahvistamaan pyyntösi ennen sen täyttämistä. Voimme esimerkiksi pyytää sinua vahvistamaan tiedot, jotka meillä on jo sinusta. Käytämme pyynnössä annettuja henkilötietoja vain pyynnön esittäjän henkilöllisyyden tai valtuuksien tarkistamiseen.

Taloudelliset kannustimet

Voimme toisinaan tarjota erilaisia taloudellisia kannustimia. Taloudellisen kannustimen ehdot ilmoitetaan, kun kirjaudut taloudelliseen kannustinohjelmaan. Voit vetäytyä mistä tahansa taloudellisista kannustinohjelmista. Näitä tarjouksia laskettaessa otamme huomioon tarjoukseen liittyvät kulut ja tietojesi arvon.

 Miten me reagoimme Älä seuraa -ilmoituksiin

 Teemme parhaamme toteuttaaksemme selaimen asetuksia, jotka vaativat, että emme seuraa henkilötietojasi, teknisten rajoitusten mukaisesti; emme ehkä pysty vastaamaan kaikkiin käyttäjän asetuksiin tai signaaleihin.

Muutokset

Tämän tietosuojaselosteen muutokset

Käytämme henkilötietojasi vain tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Jos päätämme käyttää henkilötietojasi muulla tavalla kuin niiden keräyshetkellä ilmoitettiin, sinulle ilmoitetaan siitä erikseen. Jos tietosuojaselosteen englanninkielisen ja käännetyn version välillä on eroavaisuuksia, sovelletaan englanninkielistä versiota.